Contact

Meer dan 20 jaar ervaring in non profit marketing

JV&JDN

Johan Vencken en Johan De Neef

 

Na een actieve professionele carrière in de media en advertising branche sloegen Johan De Neef en Johan Vencken de handen in elkaar en richtten op 1 juli 2015 Values Media op (toen nog als Jopublico) met als doel non-profit organisaties te helpen met hun business development en communicatie.

De wereld van non-profit is hen niet vreemd. Naast hun professionele loopbaan zijn beide partners elk al meer dan 20 jaar actief in socio-culturele verenigingen. In hun verenigingsloopbaan bouwden zij een unieke kennis op van de vele problemen en uitdagingen waar grote en kleine non-profit organisaties dagdagelijks mee worden geconfronteerd. Als ervaringsdeskundigen in non-profit marketing en communicatie bieden zij vanuit Values Media een helpende hand aan organisaties inzake business development, marketing en communicatie alsook een waaier aan mediakanalen waar de non-profitorganisaties hun verhaal kunnen vertellen.

Values Media werkt samen met een heel team van freelance experten die allen beslagen zijn in één of meerdere domeinen van non-profit management en/of marketing. Op deze manier kan Values Media steeds de juiste mensen op de juiste projecten inzetten en een echte op maat dienstverlening aanbieden.

Ons Postadres

VALUES MEDIA BVBA
Bergensesteenweg 709 bus 8
1600 Sint-Pieters-Leeuw

Bel ons op 02 311 41 13

BTW BE 0632.943.014

Contactformulier

mautic is open source marketing automation