Mediaproductie

Zet de kracht van video in voor jouw verhaal

Je verhaal vertellen met video of je evenement, cursus of voorstelling uitzenden via het internet opent een waaier aan mogelijkheden. Values Media helpt je om je verhaal op de juiste manier in beeld te brengen en al deze mogelijkheden te benutten.

Trek een nieuw publiek aan dat je anders nooit bereikt, creëer interactie en engagement bij je publiek door videocontent in te zetten op je sociale media kanalen zoals Facebook, Twitter enz.. Values Media is jouw partner voor de productie van promotiespots, reportages, documentaires, enz...

Professionele en betaalbare video en audiocontent

Pre-Productie

Jouw verhaal op de juiste manier in beeld brengen. Dat is ons doel. Onze storytelling specialisten werken samen met jou een scenario en opnameplan uit voor je reportage, documentaire of promotiespot. En dit geheel conform je budget en mogelijkheden.

Productie

Values Media zorgt samen met haar partners voor een professionele multicam opname en montage van jouw evenement, voorstelling, concert of opleiding. We werken hiervoor samen met partners die op hun beurt enkel met de beste kwaliteit aan de slag gaan.

Post-Productie

Na de opname worden de beelden conform de afspraken verwerkt tot een afgewerkte spot, film, publireportage of documentaire.

Uitzending

Je reportage, documentaire, concert of webinar wordt uitgezonden via het ValuesTV streamingportaal van Values Media en/of geïntegreerd in jouw eigen website. We kunnen jouw evenement ook live streamen via onze portal. Al dan niet achter een pay wall.

Start vandaag nog met videocontent om je verhaal te vertellen! Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak om je project te bespreken.

mautic is open source marketing automation