Jopublico heet voortaan Values Media

logo_ValuesMEDIA

 

 

Op 1 juli ll. blies Jopublico een eerste kaarsje uit en we vieren onze eerste verjaardag met groot nieuws: Jopublico verandert in Values Media en wordt meer dan ooit de media- en communicatiepartner voor non-profit in Vlaanderen. De rechtstreekse aanleiding tot deze naamwijziging is de lancering van twee nieuwe pijlers in ons aanbod: een eigen medianetwerk en een eigen marketing instituut voor non-profit.

Tijdens de vele gesprekken die we het voorbije jaar met non-profit organisaties uit diverse sectoren voerden botsen we steeds opnieuw op dezelfde belangrijke noden van non-profits:

  • het opbouwen en behouden van naambekendheid en het doelgericht communiceren naar nieuwe doelgroepen
  • professionele en betaalbare diensten en advies door experten

We beslisten om onze 2de werkjaar te beginnen met een eigen oplossing voor beide behoeften.

Hèt medianetwerk voor non-profit

ValuesTV is de naam van de nieuwe TV-zender die we in het voorjaar van 2017 lanceren. De zender zal een aanbod aan programma’s bieden rond 6 grote thema’s: cultuur, erfgoed, toerisme, zingeving, spiritualiteit, zorg. De zender wordt omkaderd door ValuesMagazine, een digitaal en mutimediaal magazine, Values Radio, een digitale radiozender en wordt versterkt door een eigen streamingportaal en een crowdfundingportaal. Met het ValuesTV-medianetwerk willen we non-profits de kans geven hun verhaal of boodschap te vertellen op de manier die zij verkiezen en de bieden we hen de mogelijkheid een geïnteresseerd publiek te bereiken. Dit najaar gaat ValuesMagazine al live. De zender wordt gelanceerd in het voorjaar 2017.

Een Marketing Instituut voor Non-Profit

Het NPMI is ons antwoord op de nood aan professionele diensten en advies inzake marketing en communicatie voor non-profits. Het instituut zal een online kennisdatabank bevatten waarin non-profits inspiratie kunnen opdoen of een antwoord zoeken op hun eerste vragen. Zijn er meer specifiek vragen dan kan er een beroep gedaan worden op de advies-lijn, de hulplijn voor non-profitmarketeers en -managers. Het dienstenpakket van Jopublico wordt voortaan aangeboden vanuit het NMPI en fors uitgebreid dankzij de samenwerking met een heel team experten en partners uit binnen- en buitenland. Het NPMI gaat van start in oktober 2017.

De dienstverlening van Values Media bestaat voortaan uit:

  • ValuesTV, medianetwerk voor non-profits
  • Non Profit Marketing Instituut, advies en diensten voor non-profits
  • Mediaproductie, video- en audiocontent productie
  • Advertising, 2m² en 1m² affichage

Voor meer informatie over Values Media kan je terecht hier op onze website of neem contact met ons op.

Comments are closed.

mautic is open source marketing automation