Jouw boodschap of event op 1m² of 2m² in heel het land

Een degelijke campagne is een must voor een succesvol evenement of je fondsenwerving. Mensen moeten jouw boodschap kunnen zien. Daarom bouwt Values Media voortdurend aan een mediaportefeuille waar je als non-profit organisatie aan betaalbare prijzen kan op adverteren.

Affichage is niet alleen een krachtig medium om je boodschap te verspreiden, het geeft je ook de mogelijkheid om je sponsors extra zichtbaarheid en return te geven. Een optie die je als organisatie zeker moet overwegen.

Recent werd onze affichageportefeuille verder uitgebreid. Voortaan kan je ook bij Values Media terecht voor de samenstelling en boeking van je campagnes op de bussen en trams van de Lijn i.s.m. LijnCom en in de metro van Brussel. We zetten hieronder alle mogelijkheden op een rijtje:

 • Baanaffiches 2m²
  Maak je boodschap bekend via het netwerk van 400 2m² affiches in heel Vlaanderen. Values Media staat in voor het drukken en aanplakken van de affiches en indien nodig ook het grafisch ontwerp. Vraag prijs voor heel Vlaanderen of voor een specifieke zone.
  Last minute: lentepromotie: 2 maanden voor de prijs van 1! Boek nu.
 • Affichage in NMBS-Stations
  Maak je boodschap bekend op de 3300 1m² borden in de NMBS-stations in heel het land. Dankzij de samenwerking met Publifer kunnen we dit krachtige netwerk aanbieden aan non-profit tarieven. Values Media staat in voor de samenstelling van je campagne op maat van je event of boodschap èn je budget. Je kan kiezen voor een campagne lokaal, regionaal of in heel België. Je kiest zelf je stations!
  Vraag een  vrijblijvende calculatie aan!
 • Adverteren op De Lijn
  Een promotiecampagne voor je organisatie op de bussen en trams van de Lijn is een betaalbare kaart. Je kan regionaal kiezen welke lijnen jouw boodschap meevoeren en zo geheel volgens je budget een campagne samenstellen. Je kan adverteren op flanken van de bussen of de achterzijde, of op de flanken van de trams in Antwerpen, Genten zelfs de kusttram.
  Vraag een vrijblijvende offerte aan!
 • Adverteren in de metro van Brussel
  Bereik de duizenden pendelaars die dagelijks met de Brusselse metro naar het werk gaan en terugkeren naar huis. Je kan adverteren op 1m² of 2m² in de metrostations van jouw keuze.
  Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Combineer de netwerken tot een krachtige mediamix!

Je kan ook de verschillende netwerken combineren. Vraag vrijblijvend een afspraak of offerte. Samen met jou gaan we na wat voor jouw boodschap of evenement de juiste combinatie is. Jij levert de PDF van de affiche en Values Media doet de rest!
Vraag een afspraak met onze media adviseurs

Ontdek hier enkele van de campagnes van de voorbije maanden

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Comments are closed.

mautic is open source marketing automation